Acțiune de amploare a forțelor de ordine pentru verificarea documentelor de circulație în orașul Balș

4C1BD491-C355-4C89-8CD3-C24CB1482450

Poliția a început verificările declarațiilor pe proprie răspundere ale cetățenilor care se deplasează pe străzile orașului Balș.
În această perioadă se permite deplasarea in interes profesional, deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acopera necesitatile de baza ale persoanelor și animalelor de companie, precum și bunuri necesare desfasurarii activitatii profesionale. Deplasarea pentru asistenta medicala care nu poate fi amanata si nici realizata de la distanta, deplasarea din motive justificate, precum ingrijirea/ insotirea copilului, asistenta persoanelor varstnice, bolnave sau cu dizabilitati ori deces al unui membru de familie.
Sunt permise deplasarile scurte, in apropierea locuintei/gospodariei, legate de activitatea fizica individuala a persoanelor (cu excluderea oricaror activitati sportive de echipa), cat si pentru nevoile animalelor de companie/domestice, deplasarea in scopul donarii de sange, la centrele de transfuzie sanguina, deplasarea in scop umanitar sau de voluntariat.
Este permisa si deplasarea pentru realizarea de activitati agricole si deplasarea producatorilor agricoli pentru comercializarea de produse agroalimentare.
În ceea ce priveste persoanele cu vârsta peste 65 de ani acestea au voie să iasă din casa doar intre orele 11.00-13.00 și doar în aceleași scopuri prevazute pentru celelalte persoane.

Persoanele verificate de oamenii legii trebuie să prezinte buletinul și declarația pe propria răspundere.

4C1BD491-C355-4C89-8CD3-C24CB1482450 Acțiune de amploare a forțelor de ordine pentru verificarea documentelor de circulație în orașul Balș

Lasă un răspuns