Colegiul Medicilor Stomatologi din Olt se alătură luptei impotriva COVID-19

spitale-inchise-2011-3

Membrii Colegiului Medicilor Stomatologi din Olt au inițiat o campanie pentru strângerea de materiale medicale pentru colegii din prima linie de la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Coordonatorul campaniei este medicul stomatolog, Andreea Dumitrescu. Aceasta este convinsă că numai luptând împreună împotriva acestui inamic invizibil lucrurile vor fi ținute sub control, și mai mult vom putea reveni la viața normală pe care am avut-o cu toții înainte de acest episod urât.

chinezi-cautati-gasiti-la-slatina-izolati-647440-1 Colegiul Medicilor Stomatologi din Olt se alătură luptei impotriva COVID-19

“Împreună putem reuși! Dorim să fim alături de colegii noștri și astfel am inițiat o campanie a medicilor dentiști din județul Olt de strângere de materiale pentru a dota cu cele necesare cabinetul de Stomatologie UPU din cadrul SJU și Compartimentul de Chirurgie BMF. Colegii care doresc să doneze sunt așteptați cu materialele mâine între orele 12.00 și 15.00. Mă pot contacta la telefon!”, a scris medicul Dumitrescu pe pagina sa de facebook.

spitale-inchise-2011-3 Colegiul Medicilor Stomatologi din Olt se alătură luptei impotriva COVID-19

Lasă un răspuns