Angajații de la Ambulanță protestează în stradă: acuză șefii de raportări FALSE

aGFzaD0xZjE3ZDQyY2QyZTIzZjZmNjU2NjcxMmY1YjYyMmEzYQ.thumb_

Mai mulţi angajaţi ai Ambulanţei au protestat, sâmbătă noaptea, în faţa instituţiei şi au cerut să fie testaţi pentru coronavirus, oamenii fiind speriaţi după ce au aflat că un pacient care a intrat în contact cu şase colegi, toți din Mehedinți au fost diagnosticat cu noul COVID-19.

aGFzaD0xZjE3ZDQyY2QyZTIzZjZmNjU2NjcxMmY1YjYyMmEzYQ.thumb_ Angajații de la Ambulanță protestează în stradă: acuză șefii de raportări FALSE

Medici, asistenţi medicali şi ambulanţieri protestează și cer să fie testaţi. Aceștia au acuzat DSP Mehedinţi că atunci când au făcut ancheta epidemiologică în cazul bărbatului diagnosticat cu infecţie cu coronavirus nu au inclus şi angajaţii Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

Angajaţii de la Ambulanţă susţin că neştiind dacă au contactat sau nu virusul ucigaş pot îmbolnăvi şi alţi pacienţi.

„Vrem să fim testaţi pentru că noi avem conştiinţă. Ştim ce înseamnă să intri în casa altuia”, a spus o angajată a SAJ Mehedinţi.

„Se ştie că domnii de la DSP n-au raportat la minister, la Bucureşti, problemele cu Ambulanţa? Au raportat doar ce le-a convenit lor, ce a dat bine”, au strigat alţi angajaţi.

O asistentă medicală, angajată a Ambulanţei Mehedinţi, a declarat, pentru MEDIAFAX, sub protecţia anonimatului, că bărbatul diagnosticat în data de 28 martie cu COVID -19 a intrat în contact cu şase angajaţi ai SAJ Mehedinţi. Potrivit asistentei, bărbatul nu spus că ar putea fi suspect de infecţie cu noul coronavirus, aşa că echipajele nu au purtat costume speciale.

Lasă un răspuns