1200 de viziere pentru medicii din prima linie aflați în lupta cu COVID 19

viziere-360x480-1

Clubul Rotary Slatina continuă să se implice!

“SOLIDARITATE PENTRU SANATATE” în pandemia COVID-19

Membrii Clubului Rotary au profesii diverse, printre ei fiind și medici care au identificat imediat nevoia de sprijin în protejarea lor și a colegilor lor de breaslă împotriva Coronavirusului. Astfel, ajutați de alți oameni de afaceri, firme, parteneri, sponsori au decis confecționarea și distribuirea gratuită, începând cu săptămâna viitoare, de viziere de protecție pentru medicii din prima linie de interventie în pandemie.
Membrii clubului s-au mobilizat, au identificat un furnizor de material PVC potrivit și, cu ajutorul firmei NION DESIGN, au început confecționarea unui număr de 1200 de viziere pentru medici. Din partea firmei menționate, domnul Ionuț Naidin a asigurat în mod gratuit manopera, alăturându-se efortului colectiv de a oferi mai multă siguranță medicilor olteni în intervențiile lor.

Vizierele nu sunt de ufolounicăsință, ele pot fi reutilizate după igienizare corespunzătoare.

Primii medici care vor primi vizierele vor fi din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina, Serviciul Judetean de Ambulanta Olt, centrele de dializă, Spitalul Municipal Caracal.

,,Este încă mare nevoie de echipamente de protecție a medicilor din alte spitale din Olt, a medicilor de familie, astfel că Clubul Rotary Slatina face apel pentru donații cu materiale PVC pentru confecționarea lor sau sponsorizari în bani în contul: ASOCIATIA CLUBUL ROTARY SLATINA, RO 67RZBR 00000 60000 975201, deschis la Raiffeissen Bank Slatina.

viziere-360x480-1 1200 de viziere pentru medicii din prima linie aflați în lupta cu COVID 19

Împreună putem ajuta medicii să își folosească pregătirea profesională și expertiza în condsicondițiiguranță, astfel încât bolnavii să se însănătoșească mai repede.

Membrii Clubului Rotary Slatina mulțumesc tuturor celor implicați în realizarea rapida a vizierelor: sponsori, colaboratori, prieteni. Solidaritatea, implicarea și prietenia sunt cele care ne unesc pe toți în perioada prin care trecem!

Să rămânem uniți și apropiați prin fapte și prin gând!”, au transmis printr-un comunicat de presă reprezentanții clubului.

WhatsApp-Image-2020-03-27-at-18.19.44 1200 de viziere pentru medicii din prima linie aflați în lupta cu COVID 19

Lasă un răspuns