Locuri de muncă disponibile prin AJOFM Olt

ajofm-olt
ajofm-olt Locuri de muncă disponibile prin AJOFM Olt

Într-o perioadă în care cei mai mulți angajatori au ales să își trimită angajații în șomaj tehnic, mai sunt și unii care iși caută muncitori.

Prin intermediul Agenției Județeane pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt sunt disponibile  255 de locuri de muncă vacante. Cele mai multe posturi, respectiv 237 sunt pentru zona Slatina.

 Cele mai căutate meserii sunt de consilier economie generală, inginer construcții civile industriale și agricole, inginer automatist, arhivist, contabil, agent de vănzari, lucrător gestionar sau sudor. 

De asemenea, locuri de muncă disponibile sunt și pentru lăcătuș mecanic sau ambalator manual.

Avînd în vedere Decretul nr 195/2020, măsurile luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, urmare evoluției cazurilor de COVID-19 pentru prevenire, precum și Ordinul Ministrului Muncii și Protecției Sociale nr. 721/25.03.2020, începând cu data de 26.03.2020, pe perioada stării de urgență (cu posibilitatea prelungirii), desfașurarea activității în cadrul AJOFM Olt se va efectua doar prin mail și telefon.

 Astfel, mai multe informații despre locurile de muncă disponibile, pot fi solicitate la telefon: 0249/438595, fax: 0249//432276, mail:ajofm@ot.anofm.ro

sau pagina de facebook : www.facebook.com/A.J.O.F.M.OLT/.

Lasă un răspuns