Studenții USAMV vin în ajutor liceenilor

usamvvv
usamvvv Studenții USAMV vin în ajutor liceenilor

Filiala Slatina a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV), donează elevilor nevoiași de la două licee din mediul rural al județului Olt nu mai puțin de 52 de tablete conectate la internet, cu abonament inclus și susținut de instituția universitară pentru următorii doi ani.

Elevii nevoiași de la liceele din comunele Osica de Sus și Iancu Jianu se vor bucura de aceste tablete conectate la internet, care au fost donate în vederea pregătirii examenului național de Bacalaureat.Primele 35 dintre acestea au ajuns încă de vineri la una dintre unitățile de învățământ liceal.

 „Astăzi au sosit în județul Olt, pentru două dintre liceele din mediul rural, 52 de tablete cu internet oferite de USAMV București elevilor din medii dezavantajate, dar cu rezultate bune la învățătură, în cadrul campaniei «#ÎmiPASĂ #ȘcoaladeACASĂ». Astfel, 35 de elevi ai Liceului Teoretic «Ion Gh. Roșca» din Osica de Sus și 17 elevi de la Liceul Tehnologic Iancu Jianu vor primi vineri, 3 aprilie, respectiv luni, 6 aprilie, raportându-ne și la criteriile de performanță legate de rezultatele lor la învățătură pe parcursul anilor de studii, aceste instrumente IT de ultimă generație menite să faciliteze procesul educațional la distanță în contextul pandemiei de COVID-19 care pune elevii în situația să utilizeze diferite platforme online pentru a fi aproape de profesorii lor în vederea pregătirii examenelor de Bacalaureat”, a declarat lector universitar doctor Victor Tița, directorul Filialei Slatina a USAMV.

Lasă un răspuns