Doldurea:’Fapte nu vorbe’

doldurea
doldurea Doldurea:’Fapte nu vorbe’

În timp ce autoritățile locale se mișcă în reluare când vine vorba despre dezinfecția străzilor, Marian Doldurea este alături de caracaleni. În plină pandemoie acesta a achiziționat prin intermediul  Fundației ‘SOS EDUCAȚIA ‚ 2,5 tone hipoclorit pentru a fi utilizat la dezinfectarea străzilor și spațiilor publice din municipiul Caracal.


‘Nu am așteptat niciodată, cum nu aștept nici acum, ca cineva să considere că trebuie să mulțumească în vreun fel nouă, familiei DOLDUREA, pentru acțiunile civice în care ne-am implicat de-a lungul timpului. Prin ONG-urile înființate în ultimii 10 ani am încercat pe cât posibil să ajutăm comunitatea în care locuim, să susținem arta, cultura, sportul, educația și valorile romanațene, oltenești și naționale, fără a aștepta gratitudinea cuiva.
Facem aceste acțiuni benevol, așa cum le-am făcut și până la momentul deciziei de implicare în politică, și i-aș ruga pe mai tinerii și mai înfierbântații mei colegi din spectrul politic să dea dovadă de unitate în lupta comună de într-ajutorare a semenilor în această perioadă dificilă.
În momente ca acestea nu trebuie ca cineva să iasă în față, ci toți #împreună să ne dăm mâna pentru ca municipiul nostru să fie apărat în calea acestei amenințări, iar caracalenii să se simtă în siguranță.
Cum nu am nici eu alte pârghii administrative ca majoritaea dintre voi, nu îmi rămâne decât să mă implic prin exemplul personal în speranța că el va fi urmat de orice om de bine care poate ajuta.
”JUNCTIS VIRIBUS – UNIREA FACE FORȚA” este o deviză pe care, de la administrație până la ultimul locuitor al Caracalului, trebuie să o îmbrățisăm în lupta noastră cu această amenințare ucigașă – COVID 19’, a postat pe pagina sa de socializare Marian Doldurea, candidatul PSD  la Primăria Caracal.

Lasă un răspuns