CFR Călători nu va mai emite tichete de călătorie pentru orașul Țăndărei

tren
tren CFR Călători nu va mai emite tichete de călătorie pentru orașul Țăndărei

În urma instituirii carantinei în oraşul Ţăndărei, CFR Călători nu va emite tichete de călătorie pentru oraşul Ţăndărei decât pentru persoanele la care face referire articolul 2 din Ordonanţa Militară, informează operatorul feroviar într-un comunicat de presă transmis, sâmbătă, AGERPRES.

Potrivit articolului 2 din Ordonanța Militară nr 7 , în zona carantinată este permisă intrarea, respectiv ieşirea pentru: persoanele care nu locuiesc în zona carantinată dar care desfăşoară activităţi economice sau în domeniul apărării, ordinii publice, securităţii naţionale, sanitar, situaţiilor de urgenţă, administraţiei publice locale, asistenţei şi protecţiei sociale, judiciar, serviciilor de utilitate publică, energetic, agriculturii alimentaţiei publice, alimentării cu apă, comunicaţiilor şi transporturilor.

Eliberarea legitimaţiilor de călătorie se face în baza adeverinţei de la angajator şi a legitimaţiei de serviciu.

CFR Călători recomandăm pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor.

De asemenea, CFR Călători informează că pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile cu circulaţie suspendată în trafic intern vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

Ministrul de interne a anunțat că a semnat Ordonanţa Militară nr 7 cu privire la măsuri de combatere a epidemiei de COVID-19, care este avizată de premierul Ludovic Orban şi prevede, printre altele, şi carantinarea oraşului Ţăndărei din judeţul Ialomiţa. 

Lasă un răspuns