Vremea 5 aprilie – Cod galben toată ziua – Fenomene extreme

vant-meteo
vant-meteo Vremea 5 aprilie - Cod galben toată ziua - Fenomene extreme

Vremea 5 aprilie. Astazi, vantul se inteteste, in special in sud-estul tarii. Pana diseara, la ora 21, este cod galben de vant intens, în Muntenia, Dobrogea, sudul-vestul Moldovei si estul Olteniei, unde vor fi rafale de 55-70 de km/h.

Vremea 5 aprilie. Temporar, pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curbura, rafalele vor depasi chiar 75…80 km/h. Nici restul tarii nu e scutit, insa vitezele vor fi moderate, în general între 40 şi 50 km/h. În prima parte a zilei, este mai innorat în sud-vestul şi sudul tarii, apoi se va însenineaza peste tot.

Vremea 5 aprilie. Temperaturile maxime, peste 10 grade in toata tara, merg pina la 18 grade la Drobeta Turnu Severin si Rm. Vilcea. Dimineata, în regiunile intracarpatice izolat se va forma bruma.

In Bucuresti, o dimineata mai calda decat ultimele,(6…7 grade, in centrul orasului, vreo 4 la periferie). La amiaza, sunt prognozate 16-18 grade, dar rafale temporare de vant, de 50…55 km/h, vor fura buna parte din ele, deci s-ar putea percepem ziua mai degraba racoroasa.

Vremea 5 aprilie. La munte, o zi senina, cu ceva înnorari, acum, in prima parte a ei, doar în masivele sud-vestice. Vantu, in schimb, sufla intens temporar, cu viteze mai mari pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curburã. Maximele, in usoara scadere fata de zilele anterioare

Lasă un răspuns