Tunel dezinfectant pentru elevii de la ‘Ștefan Protopopescu’

tunel

Peste câteva săptămâni o parte dintre elevi se vor întoarce în bănci, pentru a îi proteja, conducerea școlii ‘Ștefan Protopopescu ‘ a achiziționat un tunel de dezinfecție.

,,În contextul schimbărilor accelerate ale lumii, degradării mediului, pericolelor sporite care pun în joc sănătatea, Școala Gimnazială „Ștefan Protopopescu” Slatina are o preocupare permanentă pentru starea de bine a elevilor săi și a cadrelor didactice. Unitatea școlară face eforturi susținute și alegeri inteligente în ceea ce privește protecția elevilor. În acest sens, astăzi, am achiziționat un tunel dezinfectant, un produs ideal pentru dezinfectarea persoanelor care intră în școală. Investiția a fost făcută cu gândul la elevii de clasa a VIII-a care urmează, în scurt timp, să înceapă pregătirea pentru primele examene din viața lor.
Dorim astfel să le asigurăm un mediu propice pentru o mare reușită,, a anunțat conducerea școlii.

La un moment dat, ministrul educației, Monica Anisie a subliniat că este nevoie de astfel de investiții în toate unitățile de învățământ. Potrivit acesteia investiția urma să fie făcută de administrațiile locale, lucru ce ia nemulțumit pe primari, care susțin că nu au bani. Alte școli au cumpărat tuneluri dezinfectante din bugetul propriu sau din sponsorizări .

Lasă un răspuns