Polițiștii olteni sunt alături de Andreea

politisti
andreeeea Polițiștii olteni sunt alături de Andreea

Zeci de polițiști olteni, dar și din alte județe au donat sânge pentru a o slva pe colega lor de 33 de ani din Teleorman.

Potrivit oamenilor legii olteni, orice grupă de sânge este compatibilă pentru a o putea ajuta pe Andreea Elena Sandu de 33 de ani, care în prezent este internată pe Secția Hematologie a Spitalului Clinic Fundeni din București.

‘Noi donăm astăzi sânge și credem în puterea de a învinge!Peste 45 de polițiști din IPJ Olt au donat sânge pentru colega lor Andreea! Zilele trecute au mai donat sânge polițiști din IPJ Buzău și din IPJ Teleorman!Toți au un singur mesaj pentru Andreea: Suntem alături de tine!Sentimentul că nu ești singur în luptă îți dă speranță și putere!Felicitări tuturor pentru implicare și empatie!Sângele înseamnă viață pentru Andreea!
Vino și tu alături de noi!’ au postat oamenii legii pe pagina de socializare a Corpului Național al Polițiștilor.

Nu mai puțin de 45 de polițiști din cadrul IPJ Olt, printre care și comisarul șef Cristian Rădoi, adjunctul pe linie de ordine publică al inspectoratului, au donat sânge pentru colega lor Andreea, săptămâna trecută același lucru făcându-l alți zece oameni ai legii din județ. Și în cursul zilei de miercuri vor dona sânge pentru Andreea 30 de polițiști olteni.

Andreea este mama a doi băieței și a fost diagnosticată recent cu „leucemie mieloidă acută”.

În prezent este internată la spitalul din Capitală și acum colegii de breaslă, dar și alți oameni de bine, trebuie să o ajute, având mare nevoie de sânge.

Tânăra din Slatina este absolventă a Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina, iar apoi a absolvit Școala de Agenți de Poliție din Câmpina. Și soțul ei, Ovidiu, este absolvent al aceleiași școli de poliție, iar acum amândoi lucrează în cadrul IPJ Teleorman

Lasă un răspuns