Marius Iancu:’ GUVERNUL “ÎMPRUMUT” A AMANETAT ROMÂNIA’

iancu

Deputatul de Olt, Marius Iancu , acuză Guvernul Orban că prin măsurile economice luate nu face decât să arunce România într-o mare recesiune.

Demnitarul olteanu susține că, în plină pandemie, atât președintele țării, cât și premierul nu fac decât să critice PSD, deși sunt la guvernare de peste o jumătate de an

‘În timp ce Iohannis face conferințe, în plină pandemie, și critică PSD, partid care este de peste o jumătate de an, în Opoziție, Guvernul lui mai face un împrumut gigantic de 3,3 miliarde euro, cu o dobândă de 1 miliard de euro.
Guvernul “ÎMPRUMUT” negociază pentru România dobânzi de trei ori mai mari decât Polonia( 1, 34%), dublu față de Ungaria ( 1, 88%) sau Grecia ( 1, 84%) și de 20 de ori mai mari decât Bulgaria.

Practic, acest Guvern s-a împrumutat, în 6 luni și 2 săptămâni, cu 72 miliarde de lei, adică 371 milioane lei pe zi.
Cu acești bani s-ar fi putut finanța 10 kilometri de autostradă zilnic sau s-ar fi asigurat plata zilnică a 250 000 de pensii medii.

Ce a făcut Guvernul “ÎMPRUMUT” cu acești bani?
Ministrul Cîțu a refuzat să răspundă în fața Parlamentului, premierul Orban probabil ca nu are habar, iar președintele Iohannis cred că are deja un vinovat, “pe-se-de”.

Dar, din păcate, aceste împrumuturi luate cu dobânzi imense, în defavoarea economiei românești le vom plăti noi, toți.
La fel cum vom deconta și factura unei Guvern incompetent care a preluat puterea în România prin minciuni și manipulări orchestrate de la Cotroceni și continuă la fel. Mințind, manipulând și căutând vinovați.
Dar românii știu cine sunt adevărații vinovați pentru tot ce s-a întâmplat și se va întâmpla!’, a transmis Marius Iancu, pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns