Oltul are 67 de cazuri de COVID-19

covid-2

Angajații Ambulanței Olt îngroasă rândul infectaților cu COVID-19 din județ. Astfel, numărul cazurilor de coronavirus a ajuns la 67.
Pe teritoriul României, au fost confirmate17.712 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19(coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.777 au fostdeclarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 1159 persoane diagnosticate cu infecțiecu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava,Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare,Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea,Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani,Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea,Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de ComunicareStrategică, au fost înregistrate alte 127 de noi cazuri deîmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 200 de pacienți. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 8.968 de persoane. Alte 48.643 de persoane sunt în izolare ladomiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate352.647 de teste.

Lasă un răspuns