Portul din Corabia va renaște

corabia

Pe malul Dunării, la Corabia urmează să fie demarată o investiție ce va readuce la viață zona. este vorba de proiectul ce va duce la reabilitarea portului Corabia.

Acest lucru înseamnă revitalizarea turismului în zonă, dar și refacerea vieții economice prin crearea mai multor locuri de muncă.

Această veste a fost dată de consilierul ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, corăbianul Gabriel Stanciu.

“Reabilitarea și modernizarea infrastructurii de transport naval în porturile din afara rețelei TEN-T“ Port Corabia, este în atenția decidenților liberali și va fi implementat în perioada următoare.

Valoarea investiției este considerabilă, aproximativ 26 de milioane de euro, o investiție majoră pentru orașul nostru, generatoare de locuri de muncă pentru cetățeni și care va pune în valoare frumusețile locurilor noastre.

În zona de sud a țării, cetățenii din Olt au fost privați de posibilitatea accesării fondurilor europene, județul nefiind dezvoltat pe măsura posibilităților, ci controlat politic întru prosperitatea celor care l-au ținut captiv în subzistență încă din anii 90’ și în detrimentul oamenilor’ a anun’at Gabriel Stanciu pe pagina sa de socializare.

În acest moment, proiectul este în ultima fază de control, urmând ulterior a se scoate la licitație. Dacă totul va decurge bine, în toamna acestui an s-ar putea începe lucrările de construcție.

Lasă un răspuns