Concurs online pentru copii

natura

APM Olt a început pregătirile pentru Ziua Mondială a Mediului ce va fi celebrată pe 5 iunie. Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Olt lansează concursul on-line de desene și picturi cu tema Iubim și prețuim natura” care se adresează elevilor claselor I-IV din cadrul școlilor din județul Olt.

”Elevii care doresc să participe la acest concurs, pot trimite în perioada 25 mai-3 iunie, pe adresa de e mail relatiipubliceolt@gmail.com în format, jpg, desene și picturi cu tema Iubim și prețuim natura”, însoțite de un mesaj cu ocazia acestei zile aniversare și de datele de identificare (numele și prenumele, clasa, școala, localitatea). Desenele sau picturile transmise de elevi, vor fi încărcate de APM Olt pe pagina proprie de facebook Agenția pentru Protecția Mediului Olt”. anunță reprezentanții APM

La finalul concursului APM Olt va acorda premii, primilor trei elevi care au primit cele mai multe aprecieri pentru desenele și picturile realizate. Premiile constau în Atlasuri cu speciile de păsări de interes comunitar din România și diplome.

Regulamentul concursului se găsește pe pagina de internet a APM Olt http:apmot.anpm.ro la secțiunea Evenimente.

Lasă un răspuns