Tablete de la STS pentru voluntarii de la Crucea Roșie

stssssssssssss

În perioada de pandemie voluntarii de la Crucea Roșia au dat dovadă că pot să fie alături de oameni și în situații critice. Prin munca lor, voluntarii de la Crucea Roșie aduc speranță, alinare și întind o mână de ajutor celor aflați la nevoie, chiar și în contextul restricțiilor impuse de pandemia cu noul coronavirus.

‘Îi sprijinim în nobila misiune cu 50 de tablete, câte una pentru fiecare județ și sector din București, pentru a-și continua și duce la bun sfârșit proiectele prin sistemul de videoconferință al STS. Am configurat și predat echipamentele de telecomunicații care îi vor ajuta să depășească barierele impuse prin distanțarea socială din această perioadă’, anunță Crucea Roșie.

Echipamentele de videoconferință vor rămâne la Crucea Roșie pe o durată nedeterminată, iar cei de la STS vor asigura permanent asistență tehnică de specialitate pentru folosirea sistemului de comunicații la distanță.

STS continuă, așadar, demersurile de responsabilitate socială oferind servicii de comunicații și tehnologia informației.

Astfel de tablete au ajuns și în posesia celor de la Crucea Roșie Olt.

Lasă un răspuns