De Ziua Copilului, elevii din Olt primesc măști de la Minister

masca elevi

De Ziua Copilului , elevii din 11 județe, printre care și Oltul vor primii măști de protecție din partea ministerului.

Marți elevii de al VIII a și a XII a- a XIII a se vor întoarce în bănci pentru pregătirea pentru exemenele finale.

Ministrul Educației, Monica Aniseie a a nunțat că au fost achiziționate măști de protecție pentru elevi și cadrele didcatice e la patru distribuitori de profil.

,,Primele măști au fost distribuite la Inspectoratele Școlare Județene din: Argeș, Brașov, Mureș, Neamț, Sălaj, Suceava, Sibiu, Olt, Satu Mare, Bacău și Caraș-Severin. A început distribuția lor în școli!,,, a anunțat ministrul Educației.

În Olt peste 5000 de elevii din anii terminali sunt așteptați de marți în școlile și liceele din județ, dar la pregătirea pentru examene nu s-au înscris toți. Există unități de învățământ unde nici jumătate dintre elevii din anii terminali nu au dorit să se expună virusului, mergând la școală. Ei au solicitat să continue pregătirea cu profesorii , pe platformele online.

În acest timp în unitățile de învățământ s-au luat toate măsurile de protecție, au fost cumpărate inclusiv măști de protecție. Directorii au vrut să fie asigurați, mai ales că licitația pentru achiziționarea de măști de protecție de la minister a fost una cu ‘cântec’.

Lasă un răspuns