PSD Olt, alături de Viorica Dăncilă

Stanescu Iordache Oprescu Mot PSD Olt

Stanescu_-_Iordache-_Oprescu-_Mot_PSD_Olt PSD Olt, alături de Viorica DăncilăPSD a decis, marţi, în cele două foruri de conducere, BPN şi Comitetul Executiv Naţional, că Viorica Dăncilă este candidatul partidului la alegerile prezidenţiale.

Urmează o validare, formală, în cadrul unui Congres, pe 3 august, când se va lansa, oficial, candidatura liderei PSD pentru Palatul Cotroceni. 

Până atunci deja organizațiile județene din țară au început deja să facă scut pe lângă doamna prezidențiabilă. Chiar dacă nu au susținut această idee cei de la PSD Olt se pare că nu au altă soluție decât să se alăture majorității.

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu a declarat că indiferent de opţiunea exprimată, cei din PSD Olt vor respecta alegerea partidului.Marius_Oprescu PSD Olt, alături de Viorica Dăncilă

„Bineînțeles că vom face campanie pentru candidatul partidului nostru. În interiorul partidului am avut o altă idee, dar, am spus-o de fiecare dată, majoritatea decide. Chiar dacă noi considerăm că deciziile care s-au luat, unele dintre ele sunt greșite, suntem membri ai PSD și vom face tot ce putem astfel încât candidatul nostru că ia cât mai multe voturi la nivelul județului Olt”, a declarat Oprescu.

În ceea ce privește candidatura președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu pentru Palatul Cotroceni, acesta a spus că nu comentează decizia acestuia și nu este interesat de subiect. 

Lasă un răspuns