Locuințele ANL pentru medici sunt gata

anl

anl Locuințele ANL pentru medici sunt gataReprezentanții ANL anunță că, în curând, vor fi gata cele 20 de apartamente pentru medici. Acestea au fost construite pe strada Orhideelor și urmează să fie date în folosință.

Potrivit Agenţiei Naționale pentru Locuințe, acestea sunt construite în cadrul Programului de construcții locuințe pentru tineri, specialiști în sănătate.

„Tinerii medici vor beneficia în curând de 20 de apartamente în municipiul Slatina. ANL se apropie de finalizarea locuințelor, construite prin Programul de construcții locuințe pentru tineri, specialiști în sănătate. Programul vine în sprijinul medicilor rezidenți și al tinerilor specialiști din domeniul sănătății, ale căror venituri nu le permit accesul la o locuință în proprietate sau închirierea unei locuințe în condițiile pieței. Investiţia este realizată de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), desemnată agenție de implementare”, anunță reprezentanții ANL pe pagina de socializarea a agenției.

Construirea locuințelor pentru medici a început la Slatina, în anul 2018,  iar valoare investiției se ridică la peste 3 milioane de lei.

Lasă un răspuns