Voiculescu intră OFICIAL în campanie electorală

Liberalii startul pentru lupta electorală. La sfârșitul lunii septembrie sunt programate alegerile locale.

Pentru câștigarea capitalei județului PNL Olt intră în luptă cu președintele Organizației, Liviu Voiculescu.

”Oficial, PNL Olt a intrat în linie dreaptă în ceea ce privește pregătirile pentru alegerile locale din luna septembrie. Candidatul la funcția de primar al municipiului Slatina, Liviu Voiculescu, a identificat și introdus în platforma sa electorală câteva dintre cele mai importante obiective pentru Slatina. Liviu Voiculescu, candidat PNL la Primăria Slatina, împreună cu întreaga sa echipă liberală își propun să concentreze întreaga campanie electorală pentru câștigarea alegerilor locale pe promovarea și transformarea tuturor acestor obiective în proiecte viabile și realizabile, cu acordul și participarea slătinenilor.
În acest scop, a fost inițiată platforma online www.tuestislatina.ro unde slătinenii pot participa activ și interactiv, cu sugestii și idei, la realizarea celui mai amplu proiect pentru Slatina”, au anunțat liberalii olteni.

Voiculescu le promite slătinenilor un spital municipal și implementarea unui program digital pentru îmbunătățirea sistemului de urgență 112. Totodată, liberalul promite reducerea la minim a birocrației la nivelul aparatului administrativ local prin implementarea programului ”ecetățean” prin care se va face legătura dintre cetățean și reprezentanții primăriei. Prin acest sistem slătinenii pot depune și primi cereri/autorizații.

Un alt proiect propus îi vizează pe elevi. Notele lor vor putea fi urmărite de părinți prin ”foaia matricolă online”.

Nici infrastructura orașului nu a fost uitat de Voiculescu. Acesta promite piste pentru biciclete, parcări, creșe,toalete publice și reabilitarea variantei Oituz. Pe lista priorităților este prins și orașul vechi, o zonă uitată de mulți edili ce au trecut prin sediul de pe Mihail Kogălniceanu.

”Păstrarea și conservarea clădirilor monumente istorice trebuie să fie o prioritatea pentru administrația locală. Vom oferi granduri proprietarilor acestor imobile, cu dobândă 0, pentru o perioada de 5 sau 10 ani, pentru a le putea reabilita. De asemenea, agenții economici care vor investii în această zonă vor putea primii facilități fiscale”, a anunțat Liviu Voiculescu, candidat PNL Olt la Primăria Slatina.

Liberalul are planuri și pentru viața sportivă a orașului, astfel că acesta promite finalizarea lucrărilor de la Sala Polivalentă și demararea celor de la Stadionul municipal. Se pare că și pădurea Strehareț va fi readusă la viață printr-un parc de aventură ce urmează fie construit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura