Primăria Slătioara, amendată de comisarii Gărzii de Mediu

Comisarii Gărzii de Mediu Olt au mai amendat o primărie. După ce localnicii au transformat un teren în groapă de gunoi, autoritățile locale sunt bune să plătească atât amenda, cât și obligate să facă curățenie.

Urmare sesizărilor adresate in mediul online prin care se reclamă abandonarea de deşeuri pe raza localităţii Slătioara, Comisariatul Judeţean Olt al Garzii Naţionale de Mediu a verificat zona semnalată si anume “La Parsani” din sat Slătioara, unde s-au constatat depozitări necontrolate de deşeuri din construcţie in proporţie de aproximativ 80%, in amestec cu deşeuri menajere, depozitate pe un teren aflat in proprietatea Primariei Slatioara, dispersate pe o suprafaţa de aproximativ 1000 mp”, au anunțat reprezentanții Gărzii de Mediu Olt.

Comisariatul Judetean Olt al GNM a impus Autoritaţii Administraţiei Publice Slătioara să salubrizeze terenul afectat de depozitările necontrolate de deşeuri.

”Pentru neindeplinirea obligaţiilor si responsabilitaţilor ce revin autorităţilor administraţiei publice locale de a acţiona pentru refacerea şi protecţia mediului, faptă care au condus la depozitări necontrolate pe teren domeniu public, a fost sancționată autoritatea administraţiei publice locale Slătioara cu amenda contraventională in valoare de 15.000 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura