Dăncilă l-a înlocuit pe apropiatul lui Paul Stănescu din fruntea Inspectoratului de Stat în Construcții

acte inlcuire Albota Dancila

acte_inlcuire_Albota_-_Dancila Dăncilă l-a înlocuit pe apropiatul lui Paul Stănescu din fruntea Inspectoratului de Stat în ConstrucțiiNoul șef al ISC a mai condus instituția în mandatul lui Ponta.

Premierul Dăncilă l-a înlocuit joi pe Emil Albotă, care e considerat ca fiind un apropiat al lui Paul Stănescu, din fruntea Inspectoratului de Stat în Construcții, potrivit g4media.ro.Vestea vine în contextul în care Viorica Dăncilă și Paul Stănescu au intrat în coliziune în ultimele două luni.

emil_albota_inlocuit Dăncilă l-a înlocuit pe apropiatul lui Paul Stănescu din fruntea Inspectoratului de Stat în ConstrucțiiEmil Albotă, care fusese numit în funcție de fostul premier Sorin Grindeanu, a fost înlocut cu Nelu Stelea, care mai condusese instituția în mandatul de premier al lui Victor Ponta.

Inspectoratul de Stat în Construcții este instituția care eliberează autorizații de construcții și verifică aplicarea regulilor în materie de calitate în construcții de toate tipurile. ISC este o instituție-cheie pe piața construcțiilor, pentru că vizează practic orice proiect imobiliar sau de infrastructură vizică, explică sursa citată.

Lasă un răspuns