Târgul de la Osica de Sus rămâne închis

Târgul de la Osica de Sus rămâne închis. Decizia a fost luată de Comitetul pentru Situații de Urgență Olt.

Primarul susține că această decizie, de a menține închis târgul este una menită să protejeze populația. Mai ales că la târg vin foarte mulți comercianți și cumpărători.

” După cum știți, târgul din Osica de Sus este unul dintre cele mai mari târguri săptămânale din regiune iar fluxul de persoane, comericianți care vin din toate colțurile țării cât li oameni care vin la cumpărături este foarte mare, astfel dacă Târgul ar fi fost deschis s-ar fi creat un mediu propice pentru răspândirea coronavirusului. Drept exemplu, am avut Duminici în care, conform camerelor de supraveghere, în localitatea noastră au intrat peste 2000 de autoturisme, aproximativ 6000- 7000 de persoane. Neștiind cata lume este infectata în regiune cu coronavirus ar fi fost o greșeală mare ca Târgul din Osica sa fie deschis.”, a declarat primarul Gheorghe Manicea.

Decizia de a deschide Târgul va fi luată de Comitetului pentru Situații de Urgență al cărui Președinte este Prefectul Județului Olt. Luni, urmează ca în ședința să fie luată o decizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura