Cel mai bun cozonac din Caracal, făcut de Mădălina Mitrache

Cozonacul și pasca se numără, an de an, printre produsele tradiționale cel mai des întâlnite pe mesele de Paște ale oltenilor, însă, de cele mai multe ori, timpul este insuficient pentru a prepara toate aceste bunătăți.

Indiferent că vorbim despre aluat cu nucă, mac, brânză și stafide, cu unt sau spumă de ou, cozonacul și pasca pot fi găsite în laboratorul Bio al Mădălinei Mitrache din Caracal, aceasta venind de fiecare dată în ajutorul gospodinelor cu deserturi tradiționale și nu numai.
Așadar, dacă în săptămâna ce urmează nu ai timp să prepari cozonac, pască ori alte delicii sau, pur și simplu, ți se pare mai comod să le cumperi, dă comandă de îndată de delicii tradiționale, care nu trebuie să-ți lipsească de pe masa de Paște, la una dintre cele mai bune cofetării din Caracal, „Deliciile Gabrielei” de pe strada Ion Heliade Radulescu, nr. 6, contact 0754 005775.