Dan Barna la Slatina:’ „România are o mare şansă, de a avea un tur doi fără PSD’

dan barna

dan barnaCandidatul Alianţei USR PLUS la Preşedinţia României, Dan Barna, a fost astăzi, la Slatina. Acesta a făcut o scurtă opriere în orașul de pe Olt, după ce  și-a prezentat programul politic şi a sta de vorbă cu alegătorii la Craiova.

La Fântâna Speranței, Dan Barna a stat de vorbă cu alegătorii și simpatizanții săi. Acesta a ținut să le amintească să meargă la vot și să aleagă ca în turul doi să nu fie prezent candidatul PSD.

„Pentru prima dată după 30 de ani, România are o mare şansă, de a avea un tur doi fără PSD. Un tur doi în care putem discuta despre ceea ce înseamnă viitorul României. Sunt foarte optimist asupra rezultatului, sunt convins că turul doi va fi între Klaus Iohannis şi Dan Barna şi va fi un tur doi în care vom putea discuta deschis şi transparent într-o dezbatere publică, în faţa cetăţenilor, despre cum trebuie să arate România în următorii cinci ani”, a afirmat Dan Barna.Barna a spus că aşteaptă de la proaspătul premier şi noul guvern „să înceapă acţiunea de depesedizare a României”.

Referitor la faptul că în această campanie nu au existat dezbateri între candidaţi, preşedintele USR a subliniat că este gata să participe la dezbateri cu oricare dintre principalii săi contracandidaţi, Klaus Iohannis sau Viorica Dăncilă. În caz că acest lucru nu se va întâmpla, el va organiza vineri o dezbatere cu cetăţenii, care va avea loc live pe internet şi la care „oricine va avea acces”.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura