Marius Iancu:’ Să luăm cele mai bune decizii pentru români și pentru România!’

În plină pandemie ce anunță de asemenea o criză economică, social-democrații nu sunt de acord cu măsurile luate de Guvernul Orban 2. Aceștia susnțin, în continaurea că nu au fost luate măsuri concrete nici pe linie medicală, dar nici pentru salvarea  companiilor.

Potrivit deputatului de Olt, Marius Iancu, PSD va propune  patru măsuri vitale pentru economia României.

  Modificare rapidă, în Parlament, a ordonanței de urgență dată de Guvernul Orban privind acordarea șomajului tehnic de 75% din salariu, astfel încât această măsură să devină aplicabilă imediat și să vină în ajutorul angajaților ale căror contracte au fost suspendate. Suspendarea ratelor bancare pentru populație și companii afectate de această criză, pentru o perioadă de timp, așa cum se întâmplă și în alte țări ale Uniunii Europene. Plafonarea prețurilor la alimente și medicamente la nivelul dinainte de criză. Măsuri rapide pentru sprijinirea agriculturii și susținerea producției naționale de hrană și alimente’, a declarat  Marius Iancu, deputat PSD Olt.

Acesta susține că trebuie să luăm exemplul statelor afectate de pandemie, dar care și-au protejat și economia.

Avem exemplul altor state ale lumii care au înțeles că această criză provocată de coronavirus va avea afecte devastatoare asupra economiei și că numai susținând angajații, companiile, agricultura și producția internă se pot salva. Și noi ne putem salva!’, a completat Iancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura