Oprescu: De la adversarii mei, eu nu mă aștept la nimic, în afară de a împroșca cu mizerie și gunoi

Dacă la Centru, Alianța PNL -PSD este la guvernare, iar în teritoriu lucrurile stau total diferit. Marius Oprescu, președintele PSD Olt, a subliniat faptul că nu au altă soluție viabilă pentru România.

”Nu știu ce se va întâmpla la Centru, până în momentul de față nu am avut nici o întâlnire, nici a Biroului permanent, nici a Biroului Politic Național, deci n-aș putea să vă spun care e direcția pe care Partidul Social Democrat o are în momentul de față. Dar, până una-alta, la nivel de Centru, până în momentul de față, așa cum știm, avem o Alianță înregistrată electoral pentru care am și depus o listă de europarlamentari împreună. Cel puțin până pe 10 iunie, cu siguranță nu se va întâmpla nimic. Așa cum știți, conform algoritmului parlamentar din momentul de față, nu există o altă soluție pentru guvernarea României și cred că soluția ,până la Alegerile Parlamentare când vom avea o nouă configurație politică, la guvernare nu va fi alta decât PSD-PNL”, a declarat Oprescu.

Cât despre situația de la Olt, Oprescu susține că PSD va face o altfel de campanie.

”Cred că am arătat, noi arătăm în primul rând ceea ce am făcut bun până în momentul de față și ce proiecte o să facem pe viitor. Așa cum v-am obișnuit, să știți că nu ne aventurăm în a promite lucruri care nu se pot face. De la adversarii mei, eu nu mă aștept la nimic, dar linia pe care ei au dat-o până acum, în afară de a împroșca cu mizerie și gunoi. Ei n-au reușit să producă nimic. Nu vorbesc ce vor să facă pentru județul Olt și cu atât mai puțin pentru Slatina, în afară de a încerca să critice într-un mod incorect și nesimțit, aș putea spune chiar, proiectele noastre, n-au arătat nimic altceva”, a subliniat șeful PSD Olt.

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura