Un deputat de Olt susține că multe restricții nu se justifică

Dacă timp de un an românii au acceptat măsurile impuse în pandemiei, acum, când mai multe firme pun lacătul pe ușă, elevii se întorc în vacanță iar economia este la un pas de colaps protestele se intensifică.

Social-democrații susțin că încă de la început măsurile impuse au fost greșite și nu au făcut să distrugă economia, decât să găsească soluții la criza sanitară.

Deputatul de Olt, Adrian Chesnoiu susține ca multe dintre restricții nu se justifică.

”Timp de un an Guvernul a ignorat soluția eficientă: testarea în masă! Prin testare cazurile identificate erau izolate! Multe din restricțiile aplicate nu se mai justificau. De ce abia acum se vorbește de testarea masivă a populației?!Răspunsul e simplu, în condițiile în care în alte state s-a dovedit soluție salvatoare: clientela de partid a PNL USR+ nu mai avea cum ”stoarce” banul public sub umbrela ”stării de alertă” pentru măsurile așa zise de protecție a populației .Dacă Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a fost capabilă să își recunoască greșeala, să revină asupra restricțiilor și să-și ceară scuze nemților, ar trebui și premierul Cîțu să facă la fel. Cu atât mai mult cu cât acestea au provocat un haos total în gestionarea pandemiei și au scos mii de oameni în stradă în marile orașe.Puneți stop izolării românilor acceptându-vă greșelile și promovând măsuri raționale de ieșire din criză, domnilor guvernanți” a explicat demnitarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura