Marius Iancu:’ Pentru că România merită mai mult, trebuie să continuăm ce am început’

scornicesti

scornicesti

În plină campanie electorală, echipa PSD a ajuns zilele acestea la Scornicești. Deputatul PSD Marius Iancu,  alături de senatorul Paul Stănescu și președintele CJ Olt, Marius Oprescu au avut o serire de întâlniri cu social-democrații din nordul județului.

Prima întâlnire a fost cu membrii PSD Scornicești. Acestora liderii PSD Olt  le-au explicat strategiile pentru alegerile europarlamentare.

 „Organizația PSD Scornicești este pregătită pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Avem discutii cu cetățenii, prezentăm măsurile adoptate de PSD și aflăm problemele comunității care nu au fost rezolvate de nicio administrație locală, în ultimii ani. Oamenii din Scornicești merită mai mult!”, a transmis deputatul Marius Iancu.

Întâlniri au fost și cu social-democarții din Coloneşti, Optaşi, Sârbii Măgura şi Movileni.

„Echipele de campanie din localitățile Coloneşti, Optasi, Sârbii Măgura şi Movileni sunt pregătite pentru a le prezenta cetățenilor din aceste comune măsurile bune pe care le-am adoptat în Guvern și Parlament. În fiecare localitate există investiții în derulare în infrastructura rutieră, școlară sau socială, iar autoritățile locale sunt mulțumite de fondurile primite. Pentru că România merită mai mult, trebuie să continuăm ce am început”, a completat Marius Iancu.

 Pe 26 mai, românii sunt așteptați la urne pentru a alege pe cine trimit pentru un madat in Parlamentul European.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura