Cei 7 elevi de 10 au fost premiați la ISJ Olt

Cei șapte elevi care au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională, dar la Bacalaureat au fost premiați la Inspectoratul Școlar.

Sunt cinci absolvenți ai clasei a VIII-a care au avut media 10 la Evaluare și au primit câte un premiu de 1.000 de lei din partea Ministerului Educației, în timp ce la BAC au fost doar doi absolvenți ai clasei a XII-a care au primit câte un premiu de 3.000 de lei fiecare de la minister.

Premiile au fost înmânate de Victor Iacobescu, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Olt.  

„Și anul acesta Ministerul Educației a oferit o mică recompensă copiilor care au obținut rezultate remarcabile la Evaluarea Națională, cinci elevi din județul Olt au obținut media 10, și la examenul de Bacalaureat am avut doi elevi cu 10. Sperăm ca anul viitor numărul elevilor să crească, mai ales că premiile sunt în avantajul copiilor. 1.000 de lei pentru elevii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și 3.000 de lei pentru elevii care au obținut 10 la Bacalaureat. Cred că pandemia este principala cauză pentru care anul acesta avem în total doar 7 medii de 10”, a declarat șeful învățământului oltean.

Maria Cristiana Boțogan, Francesca Alexandra Constantin, Alexandra Maria Căpățînă de la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina, Andreea Olivia Mogoșanu de la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” Slatina și Radu Constantin Rotea de la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” Slatina au fost elevii cu media 10 la Evaluare Națională, în timp ce Anamaria Daniela Niculae de la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” Scornicești și Rafaela Alexia Quirini de la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Caracal au fost liceencele care au obținut 10 la Bacalaureat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura